Amsterdam HOYT Zeeburg woningbouwAmsterdam HOYT Zeeburg woningbouwAmsterdam HOYT Zeeburg woningbouwAmsterdam HOYT Zeeburg woningbouwAmsterdam HOYT Zeeburg woningbouwAmsterdam HOYT Zeeburg woningbouwAmsterdam HOYT Zeeburg woningbouwAmsterdam HOYT Zeeburg woningbouwAmsterdam HOYT Zeeburg woningbouwAmsterdam HOYT Zeeburg woningbouwAmsterdam HOYT Zeeburg woningbouw

Cloeck & Moedigh

  • Amsterdam
  • Era Contour
Woningbouwproject van rijwoningen en appartementen in Amsterdam Zeeburg. De rijwoningen hadden als uitdaging dat eigenlijk alles wat belangrijk was zich aan de straatkant afspeelde. Daar was de zon, daar was het uitzicht, daar moest geparkeerd worden en daar lagen de entrees. De tuin aan de achterkant was ondiep, op het noorden georiënteerd en lag bovendien anderhalve meter lager dan de omgeving. We hebben dit verbetert door de voorgevel te verlengen door hem te laten meanderen. Hierdoor konden meer ruimtes op de begane grond aan de gevel liggen. Daarnaast is de woonkamer en de keuken op de verdieping gelegen aan een groot terras op het zuiden.

De appartementen liggen op een mooie hoek met weids uitzicht, uiteraard zijn de appartementen zoveel mogelijk hierop georiënteerd en is er ook een gemeenschappelijk dakterras. Om het parkeren op de begane grond goed op te lossen hebben we op de eerst twee lagen rugzak woningen gesitueerd.
Opnieuw spelen
Sluiten