ARCHITECTEN

HOYT IS EEN TEAM VAN ARCHITECTEN DAT ELKE UITDAGING AAN KAN.

HOYT is een Rotterdamse architect, wij houden van doen, handen uit de mouwen en bouwen.

HOYT helpt uw dromen te vertalen in mooie degelijke gebouwen. Wij geloven in ontwerpen die kloppen. En we geloven ook dat kloppende ontwerpen vanzelf mooi zijn.

Een van onze belangrijkste ambities is om huizen te bouwen die precies passen bij de dromen en wensen van de mensen die er in gaan wonen. Uiteraard geldt dit voor villa’s en andere particuliere opdrachten. Bijzonder aan HOYT is dat wij deze vrijheid in keuze voor de bewoners ook biedt aan kopers en huurders van grotere woningbouwprojecten.

Samen met onze partners van Woonmodule hebben we software ontwikkeld waarmee kopers van nieuwbouwwoningen zelf hun woning via het internet op maat kunnen maken. Net zo makkelijk als je een auto of sneaker naar eigen specificaties laat bouwen kun je natuurlijk ook een huis op maat bouwen.

HOYT is sterk in de woningbouw maar heeft ook een aantal mooie kantoren, restaurants en andere gebouwen ontworpen.

BOUWMANAGEMENT

HOYT GELOOFT IN DE MEERWAARDE VAN DEGELIJK BOUWMANAGEMENT

Een goed ontwerp alleen is geen garantie voor een goed gebouw.

Wanneer een ontwerp klaar is start het proces van de realisatie waarin een groot aantal praktische zaken een belangrijke rol spelen. Natuurlijk gaat het om budget, de technische mogelijkheden maar ook om de organisatie.

Het bouwproces is complex en kent veel facetten. Om te zorgen dat ambities en afspraken gehandhaafd blijven is goed bouwmanagement belangrijk.

En sinds BBVH is gaan samenwerken met BKT Advies is er een combinatie ontstaan die zowel de ontwerpdiscipline in huis heeft als degelijk bouw- en kostenmanagement kan verzorgen.

Deze nieuwe combinatie is per maart 2015 verder gegaan onder de naam HOYT Architecten en Bouwmanagers

Ons team
Contact HOYT
HOYT Architecten
Mauritsweg 23
3012 JR Rotterdam

010 241 74 68
hoyt@hoyt.nl

KVK: 24380595
BTW: NL814851538B01

HOYT OP FACEBOOK
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Opnieuw spelen
Sluiten