LEEFBARE ONTWERPEN

De architecten van HOYT vertalen ideeën, mogelijkheden en beperkingen naar een prachtig, leefbaar ontwerp. Een ontwerp dat de opdrachtgever verrast, maar waar deze zich ook in herkent. We creëren architectuur waarin je je thuisvoelt.

ADVIES OP MAAT

Vul hier het formulier in en we nemen binnen 48 uur contact met je op om de details door te nemen. We komen dan graag eens bij je langs voor een vrijblijvende kennismaking.

ARCHITECT AAN ZET

De architecten van Hoyt zijn gecertificeerd om volgens het Architect aan Zet principe in voorkomende gevallen in Rotterdam vergunningsvrij en legeskosten vrij te bouwen. Meer informatie.

transformatie Baumannkerk Rotterdam

Rotterdam
RO-OK

Farm renovation

Dinteloord
Joris van Hoytema Jesús Narváez Fernández

Woonhuis met fotostudio

Amsterdam
Particulier

Bekijk ons werk
eerste thuiscare project opgeleverd

Eerste ThuisCare Project Opgeleverd

In mei is het eerste Thuiscare project opgeleverd. ThuisCare is een modulair zorgwoningen concept. De zorginstelling kan op basis van een een aantal basisplattegronden de zorgwoning samenstellen die het beste past bij de doelgroep. Zowel aantal woningen, afmetingen, indeling en voorzieningen kunnen in de configurator gekozen worden.

In dit geval betrof het een antroposofische instelling die ook nog duidelijke wensen had over de architectuur. Omdat wij alle techniek al van te voren hebben uitgewerkt was ht ook snel en makkelijk om aan deze wensen tegemoet te komen.

Gepubliceerd: 2024-05-22
Contact formulier
Opnieuw spelen
Sluiten