renovatie villa kralingen Rotterdamrenovatie villa kralingen Rotterdam HOYT Architectenrenovatie villa kralingen Rotterdam HOYT Architectenrenovatie villa kralingen Rotterdam HOYT Architectenrenovatie villa kralingen Rotterdam HOYT Architectenrenovatie villa kralingen Rotterdam HOYT Architectenrenovatie villa kralingen Rotterdam HOYT Architectenrenovatie villa kralingen Rotterdam HOYT Architectenrenovatie villa kralingen Rotterdam HOYT Architectenvilla, rotterdam, kralingen, verbouwing, particulier, architectHOYT Architecten villa kralingen RotterdamHOYT Architecten villa kralingen Rotterdam

Villa Kralingen

  • Rotterdam
  • Particulier
  • 2015
Voor een jaren ’50 villa in Rotterdam Kralingen hebben wij het ontwerp gemaakt voor een uitbreiding en de algehele modernisering van de woning.

De belangrijkste ingreep is een uitbreiding op de begane grond aan drie zijden van de woning. De woonkamer is nu georiënteerd op de straatzijde en met de uitbreiding wordt de woonruimte met een eethoek en open keuken vergroot aan de tuinzijde. Het hoogteverschil met de tuin van 1 meter wordt in twee niveaus overbrugd met een verlaagd eetgedeelte en een terras. De uitbouw krijgt een grote glas pui voor veel lichtinval en direct contact met de tuin.

Hiernaast wordt de woning gemoderniseerd om aan de energie- en comforteisen van nu te voldoen. De gevel wordt aan de buitenkant geïsoleerd en voorzien van nieuwe kozijnen.

Met deze ingrepen wordt de woning comfortabel, energiezuinig en ziet er weer uit als nieuw.
Opnieuw spelen
Sluiten