Almere woningconfigurator Woonmodule HOYTAlmere woningconfigurator Woonmodule HOYT Noorderplassen WestAlmere woningconfigurator Woonmodule HOYT Homeruskwartier WestAlmere woningconfigurator Woonmodule HOYT NobelhorstAlmere woningconfigurator Woonmodule HOYT Noorderplassen WestAlmere woningconfigurator Woonmodule HOYT schetAlmere woningconfigurator Woonmodule HOYT schets

Betaalbaarhuis

  • Almere
  • Lichtenberg Bouwgroep
Samen met Lichtenberg Bouwgroep hebben we een bouwsysteem ontwikkeld wat aan de ene kant zeer betaalbaar is maar aan de andere kant ook heel veel keuzevrijheid voor de kopers van de woningen toelaat. Kopers kunnen kiezen uit één van de 12 gevelstijlen, een drietal trapvormen en vele indelings- en uitbreidingsopties. In Almere zijn er aantrekkelijke financieringsvormen waardoor deze woningen uitstekend geschikt zijn voor starters op de woningmarkt.

Hoyt heeft naast de vele keuzemogelijkheid ook de individuele gesprekken gevoerd met de kopers en waar nodig het ontwerp nog meer op hun wensen aangepast.
Het systeem Betaalbaarhuisbouwen kan overal in Nederland worden ingezet voor dezelfde prijzen zoals op de website [url=http://]www.betaalbaarhuisbouwen.nl[/url] worden getoond.

Samen met ons zusterbedrijf Woonmodule hebben we voor dit project ook een Woningconfigurator gemaakt die te zien is op betaalbaarhuisbouwen.nl/woonmodule/
Opnieuw spelen
Sluiten