Haarlem Belcanto HOYT geveltekeneningHaarlem Belcanto HOYT geveltekeneningHaarlem Belcanto HOYT geveltekeneningHaarlem Belcanto HOYT geveltekeneningHaarlem Belcanto HOYT geveltekeneningHaarlem Belcanto HOYT geveltekeneningHaarlem Belcanto HOYT geveltekeneningHaarlem Belcanto HOYT geveltekeneningHaarlem Belcanto HOYT geveltekeneningHaarlem Belcanto HOYT diagramHaarlem Belcanto HOYT diagramHaarlem Belcanto HOYT diagramHaarlem Belcanto HOYT doorsnedeHaarlem Belcanto HOYT doorsnede

Belcanto

  • Haarlem
  • Pré Wonen
Studie naar de bouw van 200 woningen op de locatie van het belastingkantoor Haarlem in opdracht van Pré Wonen. De locatie kenmerkt zich door een grote diversiteit aan kwaliteiten. Aan de ene kant grootschalige gebouwen zoals het Kennemer Gasthuis aan grote brede dreven, aan de andere kant een potentieel beschut en groen woonmilieu.

De hoogbouw in het plan richt zich op het weidse en groene uitzicht en schermt de laagbouw af van de brede drukke weg. In de plint van de hoogbouw bevinden zich diverse openbare functies.

Belangrijk thema in het plan is dat de begane grond en de daken van de laagbouw een openbaar en prettig buitengebied vormen voor de bewoners van het plan.

Net zo als in alle woningbouwplannen van HOYT is ook hier de individuele keuzevrijheid voor de kopers van de woningen van groot belang. De architectuur is hierop afgestemd op z’n manier dat er altijd een harmonieus beeld ontstaat.
Opnieuw spelen
Sluiten