DESIGNS TO LIVE IN

The Architects of HOYT translate your ideas, possibilities and limitations into a beautiful liveable design. A design that surprises the client but also a design that is recognised by the client. We create architecture that makes you feel at home.

WE KNOW HOW TO BUILD

The best designs could end as poor engineered reality if there is insufficient attention to the technology and logistics of the building process. That’s why HOYT has invested in thorough and skilful engineering and process management. Sober, solid and proactive. In this way a dream design becomes feasible.


HOYT ARCHITECTEN EN BOUWMANAGERS
ZOMERHOFSTRAAT 64
3032 CM ROTTERDAM

T. 010 241 74 68
E. HOYT@HOYT.NL
modulaire huizen in rotterdam in samenwerking met remco sommer

Modulaire huizen in Rotterdam in samenwerking met Remco Sommer

Modulaire huizen in Rotterdam in samenwerking met Remco Sommer

HOYT Architecten en haar zusterbedrijf Woonmodule zijn al jaren voorstander van huizen met veel kopersopties. Wij geloven in keuzevrijheid, flexibiliteit en het door elkaar wonen van verschillende doelgroepen in één straat. Om ook bij rijwoningen deze diversiteit mogelijk te maken is het belangrijk om een modulair ontwerp te maken. Niet omdat we fan zijn van efficiëntie en kostenbesparing maar vooral omdat het alleen mogelijk is iedere koper individuele aandacht te schenken als dat logistiek en technisch haalbaar is. In dit ontwerp voor modulaire huizen in Rotterdam is goed te zien hoe het geheel meer is dan de som der delen.

Published: 2020-05-20
bouwvergunning voor de baumannkerk

Bouwvergunning voor de Baumannkerk

We gaan eindelijk bouwen! Een paar weken geleden kregen we dan het verlossende woord de vergunning is er. Als het goed is wordt er nog voor de vakantie (2020) begonnen met in eerste instantie de sloop. Er zijn ook nog een paar appartementen te koop kijk dus eens op wonen in de Baumannkerk

Published: 2020-05-20
Newsletter

Modular homes Rotterdam

Rotterdam
Remco Sommer Jesus Narvaez Joris van Hoytema

Farm renovationTransormation Baumann church Rotterdam

Rotterdam
RO-OK

Meer projecten View our work
Opnieuw spelen
Sluiten