koperskeuzes kopers op de stoel van de architect

Koperskeuzes Kopers op de stoel van de architect

Bij Hoyt architecten Rotterdam vinden wij dat kopers van nieuwbouwwoningen veel meer invloed op hun huis mogen hebben dan gebruikelijk. Niet iedereen heeft dezelfde ruime behoefte, budget of smaak. Daarom ontwerpt HOYT Architecten Rotterdam altijd woningen met veel opties om uit te kiezen. Zo kon men bij dit woningbouwproject in Nijmegen kiezen voor verschillende soorten uitbouwen, op de begane grond natuurlijk maar ook op de eerste en op de tweede verdieping. Zo kon men de basiswoning met circa 40 m² uitbreiden. Ook aan de binnenkant kon men kiezen uit bijvoorbeeld veel slaapkamers, extra badkamers of juist een open loft indeling.

Al deze door HOYT van te voren ontworpen keuzes konden via een door Woonmodule gebouwde configurator eenvoudig online gekozen worden.

HOYT is een architect die graag persoonlijke ontwerpen maakt die passen bij de opdrachtgever. Dit doen we bij grote woningen of villa’s maar juist ook bij rijwoningen. HOYT ontwerpt altijd huizen met de eindegebruiker centraal.

Bekijk de woningconfigurator hier

Published: 2022-11-25
architect aan zet - villa nesselande

Architect aan Zet - Villa Nesselande

In Nesselande zijn wij bezig met ons eerste Architect aan Zet project. Het Architect aan Zet houdt in dat architecten in voorkomende gevallen zelf de bouwvergunning mogen afgeven zonder tussenkomst van de gemeente Rotterdam. Uiteraard moet de architect op een objectieve manier het plan beoordelen en het bouwproces monitoren. Groot voordeel voor opdrachtgevers is dat deze veel sneller weten waar ze aan toe zijn en vaak ook veel sneller kunnen gaan bouwen.

In Nesselande bouwen we deze villa samen met de familie Khoenkhoen en aannemersbedrijf Mattone. De villa is opgetrokken uit stucwerk, hout en natuursteenstrips. Uiteraard moet ook bij een Architect aan Zet project het huis voldoen aan alle bouwbesluit en BENG eisen. Ter controle bij een Architect aan Zet traject is er ook een externe kwaliteitsborger aan het project verbonden.
Voor deze externe expertises werken wij samen onze vaste betrouwbare partners.

Published: 2022-09-26
houten huis in broek in waterland klaar

Houten huis in Broek in Waterland klaar

Houten huis in het historische Broek in Waterland. Het idee is dat het huis eruit moet zien alsof het al jaren op deze plek staat zonder dat het historiserend ontworpen is. Dit bereiken we onder andere door in vormgeving aan te sluiten op utilitaire agrarische gebouwen zoals stallen, schuren en loodsen. Aan de buitenzijde wordt het huis bekleed met tweedehands red Ceder dat al een grijs patina heeft.

Published: 2022-10-10
baumannkerk overschie opgeleverd

Baumannkerk Overschie opgeleverd

Transformatie van gemeentelijk monument te Rotterdam gereed.

De kerk is begonnen aan een tweede leven, nu in de vorm van 33 appartementen en twee horeca/retail ruimtes. De kerk heeft weliswaar een nieuwe functie, maar de structurele kenmerken en prachtige historische details blijven zichtbaar zowel in de appartementen als in de gezamenlijke delen.

Published: 2022-05-31
fase ii de zuid opgeleverd

Fase II De Zuid opgeleverd

Voor MRP en VORM Vastgoed hebben wij het ontwerp gemaakt voor de tweede fase eengezinswoningen in het Norfolk gebied te Den Haag, Scheveningen. De woningen zijn helemaal af te stemmen op de wensen en het budget van de koper. Uitbreidbaar van 2,5 tot 4 bouwlagen en volledig naar wens in te delen.
De woningen zijn geïnspireerd op pakhuizen, visserswoningen en strandhuisarchitectuur.

Published: 2022-05-31
Opnieuw spelen
Sluiten