DESIGNS TO LIVE IN

The Architects of HOYT translate your ideas, possibilities and limitations into a beautiful liveable design. A design that surprises the client but also a design that is recognised by the client. We create architecture that makes you feel at home.

WE KNOW HOW TO BUILD

The best designs could end as poor engineered reality if there is insufficient attention to the technology and logistics of the building process. That’s why HOYT has invested in thorough and skilful engineering and process management. Sober, solid and proactive. In this way a dream design becomes feasible.


HOYT ARCHITECTEN
MAURITSWEG 23
3012 JR ROTTERDAM

T. 010 241 74 68
E. HOYT@HOYT.NL
architect aan zet - villa nesselande

Architect aan Zet - Villa Nesselande

In Nesselande zijn wij bezig met ons eerste Architect aan Zet project. Het Architect aan Zet houdt in dat architecten in voorkomende gevallen zelf de bouwvergunning mogen afgeven zonder tussenkomst van de gemeente Rotterdam. Uiteraard moet de architect op een objectieve manier het plan beoordelen en het bouwproces monitoren. Groot voordeel voor opdrachtgevers is dat deze veel sneller weten waar ze aan toe zijn en vaak ook veel sneller kunnen gaan bouwen.

In Nesselande bouwen we deze villa samen met de familie Khoenkhoen en aannemersbedrijf Mattone. De villa is opgetrokken uit stucwerk, hout en natuursteenstrips. Uiteraard moet ook bij een Architect aan Zet project het huis voldoen aan alle bouwbesluit en BENG eisen. Ter controle bij een Architect aan Zet traject is er ook een externe kwaliteitsborger aan het project verbonden.

Published: 2022-09-23
houten huis in broek in waterland klaar

Houten huis in Broek in Waterland klaar

Houten huis in het historische Broek in Waterland. Het idee is dat het huis eruit moet zien alsof het al jaren op deze plak staat zonder dat het historiserend ontworpen is. Dit bereiken we onder andere door in vormgeving aan te sluiten op utilitaire agrarische gebouwen zoals stallen, schuren en loodsen. Aan de buitenzijde wordt het huis bekleed met tweedehands red Ceder dat al een grijs patina heeft.

Published: 2022-05-31
Newsletter

Transormation Baumann church Rotterdam

Rotterdam
RO-OK

WOODEN BARN HOUSE BROEK IN WATERLAND

Broek in Waterland
Private person

Farm renovationMeer projecten View our work
Opnieuw spelen
Sluiten