het hoyt magazine van wabi sabi tot woningbouw

HET HOYT MAGAZINE VAN WABI SABI TOT WONINGBOUW

Omdat we een gewoon portfolio te droog vonden en ook graag wat wilde vertellen over wat ons verder nog bezighoudt hebben we een tijdschrift gemaakt. Lijkt ons ook leuker voor de lezer trouwens.

Naast mooie foto’s van ons werk vindt je bijvoorbeeld een artikel over Jonas Lutz, een Finse meubelontwerper die wat mij betreft de perfecte opvolger heeft bedacht voor de kratstoel van Rietveld . Met de zelfde eenvoudige materialen maar met iets meer aandacht voor het ambacht en ergonomie bedacht Jonas de Virrus

Ook gingen we op bezoek bij Laura de Monchy, zij maakte bijvoorbeeld de objecten bij onze verbouwing voor het Kwink kantoor. We bezochten haar Atelier en Astrid sprak met haar. Op de foto’s zie je onder andere haar laatste creatie een groot hart voor on de hal van het kantoor van ERA Contour.

Wil je meer lezen bekijk dan hier de online versie. Wil je een papieren versie stuurt ons dan een mailtje of bestel het magazine zelf via Blurb (en steun ons financieel met € 1,78 per bestelling)

Ja, ik wil een gratis HOYT magazine
Ja, ik wil een HOYT magazine maar bestel hem zelf via Blurb

Published: 2015-12-09
hoyt in de pers in 2015

HOYT IN DE PERS IN 2015

Behalve dat we zelf een tijdschrift hebben gemaakt was het een goed jaar voor internationale exposure voor ons. Afgelopen zomer heeft de Wall Street Journal een hele pagina aan ons huis op het Prinseneiland geweid.

Het ging ook over de Amsterdamse woningmarkt en hoewel duur blijkt het vooralsnog lonend te zijn om in een Amsterdams huis te investeren.

Een ander ouder project dat aandacht kreeg was onze woonboot in Amsterdam die is opgenomen in het boek My Cool Houseboat.

Verder is het kantoor van KWINK gepubliceerd in het Engelse OnnOffice Magazine.

Published: 2015-12-07
hoyt projecten 2015

HOYT PROJECTEN 2015

Het is een divers jaar geweest met leuke projecten, eerste palen, opleveringen en nieuwe projecten.
Een van de spraakmakendste gebeurtenissen was de oplevering van de drie villa’s in Den Haag Gele Lis. Het zijn alle drie hele mooie eigenzinnige huizen geworden. Ook onze metamorfose van een villa in Kralingen is gereed gekomen en ziet er heel goed uit. Als de tuin een beetje groen is volgen ook hier de foto’s van.

Een andere belangrijke mijlpaal was de start bouw van de twee huizen in Amsterdam Noord. Na een lange aanloop met een treurig faillissement van de gekozen aannemer zijn we nu eindelijk op dreef. We verwachten voor het einde van dit jaar de kelders en begane grondvloeren van beide huizen gereed te hebben.

Ook waren er weer leuke nieuwe projecten zoals twee vrijstaande huizen in Rotterdam en 14 eengezinswoningen in Scheveningen. Het project in Scheveningen is extra leuk omdat onze zuster Woonmodule hier een spectaculaire Woningconfigurator voor heeft gebouwd. Maar vooral ook fijn dat alle woningen binnen enkele dagen onder optie waren. Best opmerkelijk omdat de woningafmeting en daarmee het prijsniveau toch hoger ligt dan gemiddeld.

Published: 2015-12-07
hoyt sponsort roeiers op rotte

HOYT SPONSORT ROEIERS OP ROTTE

Vorig jaar was het Hockey Dames 3 Zoetermeer en in 2016 zal HOYT de shirtsponsor zijn van het Sloep roei team ‘OP ROTTE’. Het ‘OP ROTTE’ team is een illuster gezelschap van bewoners van de Rotte oevers en mensen die daar in meer of mindere mate dicht in de buurt wonen. Ondanks dat het team pas een half jaar bestaat heeft het zich in de eerste drie wedstrijden van haar bestaan steeds keurig in de middenmoot gekwalificeerd. Dit belooft wat voor volgend jaar.

Ultiem doel van het team is om ooit de HT (Harlingen Terschelling) te roeien.

Published: 2015-12-07
Opnieuw spelen
Sluiten