LEEFBARE
ONTWERPEN

De architecten van HOYT vertalen ideeën, mogelijkheden en beperkingen naar een prachtig, leefbaar ontwerp. Een ontwerp dat de opdrachtgever verrast, maar waar deze zich ook in herkent. We creëren architectuur waarin je je thuisvoelt.

STERK IN BOUWMANAGEMENT

De mooiste ontwerpen eindigen vaak als slecht uitgevoerde realiteit. Daarom heeft HOYT zich gespecialiseerd in technische uitvoering. Nuchter, degelijk en pro-actief. Zo wordt een droomontwerp nog betaalbaar ook.


HOYT ARCHITECTEN EN BOUWMANAGERS
ZOMERHOFSTRAAT 64
3032 CM ROTTERDAM

T. 010 241 74 68
E. HOYT@HOYT.NL
het hoyt magazine van wabi sabi tot woningbouw

HET HOYT MAGAZINE VAN WABI SABI TOT WONINGBOUW

Omdat we een gewoon portfolio te droog vonden en ook graag wat wilde vertellen over wat ons verder nog bezighoudt hebben we een tijdschrift gemaakt. Lijkt ons ook leuker voor de lezer trouwens.

Naast mooie foto’s van ons werk vindt je bijvoorbeeld een artikel over Jonas Lutz, een Finse meubelontwerper die wat mij betreft de perfecte opvolger heeft bedacht voor de kratstoel van Rietveld . Met de zelfde eenvoudige materialen maar met iets meer aandacht voor het ambacht en ergonomie bedacht Jonas de Virrus

Ook gingen we op bezoek bij Laura de Monchy, zij maakte bijvoorbeeld de objecten bij onze verbouwing voor het Kwink kantoor. We bezochten haar Atelier en Astrid sprak met haar. Op de foto’s zie je onder andere haar laatste creatie een groot hart voor on de hal van het kantoor van ERA Contour.

Wil je meer lezen bekijk dan hier de online versie. Wil je een papieren versie stuurt ons dan een mailtje of bestel het magazine zelf via Blurb (en steun ons financieel met € 1,78 per bestelling)

Ja, ik wil een gratis HOYT magazine
Ja, ik wil een HOYT magazine maar bestel hem zelf via Blurb

Gepubliceerd: 2015-12-09
hoyt in de pers in 2015

HOYT IN DE PERS IN 2015

Behalve dat we zelf een tijdschrift hebben gemaakt was het een goed jaar voor internationale exposure voor ons. Afgelopen zomer heeft de Wall Street Journal een hele pagina aan ons huis op het Prinseneiland geweid.

Het ging ook over de Amsterdamse woningmarkt en hoewel duur blijkt het vooralsnog lonend te zijn om in een Amsterdams huis te investeren.

Een ander ouder project dat aandacht kreeg was onze woonboot in Amsterdam die is opgenomen in het boek My Cool Houseboat.

Verder is het kantoor van KWINK gepubliceerd in het Engelse OnnOffice Magazine.

Gepubliceerd: 2015-12-07
Nieuws brief

THE MONSTER HOUSE

Monster
particulier

Villa Gele Lis 05

Den Haag
CPO

Huis I Amsterdam Noord

Amsterdam
Particulier

Meer projecten Bekijk ons werk
Opnieuw spelen
    Sluiten